Trappevask

Mangler i effektiv trappevask?

Hos Skuresvampen yder vi ejendomsservices for flere kunder - skal vi tale sammen om, hvordan vi kan hjælpe med rengøring hos jer?

Bliv kontaktet og høre mere om vores rengøring ⤵

Tommy, indehaver ↘

Lad mig ringe dig op ⤵

Mange års erfaring

Ingen binding

Tilfredshedsgaranti

Trappevask der giver rene trin - hele vejen

Langt de fleste etageejendomme med trappeopgang har behov for jævnlig rengøring af trappeområdet. Her har vi også en løsning til dig.

Vi anbefaler, afhængig af trappens brug, en fast aftale, hver eller hver anden uge, til trappevask.

I den forbindelse sørger vi for: ⤵

  • Støvsugning af gulvflader og trapper
  • Vask af gulvflader og trapper
  • Aftørring af vindueskarme
  • Aftørring af gelænder
  • Evt. støvsugning og gulvvask af elevator
  • Evt. polering af spejle og overflader i elevator

Der er ikke nødvendigvis et behov for aftørring af gelænder ligeså ofte, som der er behov for vask af trapperne. Vi laver gerne individuelle aftaler, der er tilpasset til den enkelte kunde. På den måde betaler du ikke for en unødig service. Dette mener vi kun er rimeligt.

Trapper med megen daglig gang, anbefaler vi bliver vasket ugentligt. Ofte er det kun nødvendigt med aftørring af gelænder hver 14. dag eller en gang om måneden.

Dog på skoler eller institutioner, kan en ugentlig aftørring af gelænder være en god prioritet, med mange små hænder i gelænder-højde dagligt. På den måde mindskes smitte og spredning af bakterier mv.

Kundetilpasset arbejde

Vi rykker ud til alle typer rengøringsopgaver, både store som små. Derfor kan du med fordel kontakte os og høre, hvad vi kan gøre for netop dig. Vi tilpasser opgaven, så den passer til netop dine behov.

På den måde vil du altid have rene og lækre omgivelser – og samtidig ikke betale for unødigt arbejde. Vi er et stærkt team, der går til opgaven med kvalitetsbevidsthed og effektivitet. Vi er derfor hurtige i vores arbejde, men leverer altid et tilfredsstillende stykke arbejde. Vores kunders tilfredshed er vores øverste prioritet.
Garanti