Rengøring m.m. af dødsbo

Rengøring m.m. af dødsbo

Rydning af dødsbo og rengøring efter dødsfald kan være en tung, hård og følelsesladet proces for de efterladte. Der er mange praktiske omstændigheder, der skal tages stilling til, og et væld af gøremål, der skal håndteres. Det kan være vanskeligt at overskue i en svær tid, og det er ofte både et tidskrævende og kraftanstrengende projekt.

Netop derfor står vi hos Skuresvampen til din rådighed. Vi er din praktiske og hjælpende hånd i den hårde tid, og vi tilbyder alle vores kunder i Herning og omegn professionel hjælp til effektiv tømning af dødsbo såvel som grundig rengøring af dødsbo – altid med respektfuld håndtering og et pletfrit resultat.

Læs om vores rengøring og rydning af dødsbo nedenfor, og kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud.


Bliv kontaktet og høre mere om vores rengøring ⤵

Tommy, indehaver ↘

Lad mig ringe dig op ⤵

Mange års erfaring

Ingen binding

Tilfredshedsgaranti

Professionel tømning af dødsbo – efter dine ønsker og behov

De fleste, der har prøvet kræfter med rydning af dødsbo, ved, at det hurtigt kan gå hen og blive en omstændelig proces. Foruden det fysisk hårde arbejde ved flytning af møbler, hårde hvidevarer og anden inventar, ligger der et enormt stort arbejde i at skulle pakke ned, deponere affald, fjerne tæpper og mange andre fysisk krævende gøremål.

Samlet set kan opgaverne overstige, hvad man selv kan klare, og det er netop her, Skuresvampen kommer ind i billedet. Vi bærer med glæde din praktiske byrde og håndterer rydning af dit dødsbo med professionel hånd.

Vores erfaringsgrundlag bygger på et væld af fortilfælde med dødsborydning, og der er således ikke den opgave og det dødsbo, der er for stort eller småt for os. Vores service inkluderer blandt andet:

Vi sørger for, at: ⤵

 • Komplet totalrydning af hele dødsboet
 • Bortskaffelse samt sortering af affald
 • Nedtagning af gardiner, persienner, gardinstænger og lignende
 • Fjernelse af tæpper
 • Fjernelse af hårde hvidevarer
 • Nedpakning af genstande
 • Rydning af loft- eller kælderrum
 • Rydning af skure og carporte
 • Fjernelse af hårde hvidevarer
 • Slutrengøring.
 •  

Trygt og sikkert

Dødsborydning med respekt for afdødes privatejendele og din tryghed Hos Skuresvampen har vi altid kunden i centrum – og det gælder i den grad også, når vi står for rydning af dødsbo samt rengøring efter dødsfald. Vi er fuldt ud bevidste om, at dette er et særligt sensitivt område, der kræver respektfuld, ansvarlig og forsigtig håndtering.

Netop derfor gør vi en stor dyd ud af at levere pålidelig og troværdig service, hvor vi opbygger et solidt tillidsbånd til den enkelte kunde. Kun på den måde kan du føle dig i trygge hænder, når vi rydder og rengør dødsboet. I denne forbindelse kan vi garantere dig 100 % diskretion, og du kan således vide dig sikker på, at private papirer, fotos og andre private ejendele enten bliver lagt til side eller destrueret efter dine ønsker.

Vi gør vores arbejde ordentligt

Nøje gennemgang og effektiv rydning af dødsbo – i dit tempo Når du henvender dig til os med et ønske om rydning af dødsbo og/eller rengøring af dødsbo, indleder vi altid med at tage en individuel samtale om, hvad din situation og dine behov er. Vi tilser først dit dødsbo i form af en nøje gennemgang, så vi kender til og kan estimere opgavens omfang og omstændigheder.

På den måde kan vi effektivt tilrettelægge arbejdsindsatserne præcis herefter, så vi opnår det bedst tænkelige slutresultat – nøje afstemt med dig og altid i dit tempo. Og samtidig sikrer det, at hele procesforløbet ikke trækker unødigt i langdrag. Vi sidder altid klar på telefonen til at besvare din henvendelse og rykker på din forespørgsel med det samme.
Garanti