Professionelt rengøringsfirma med fokus på kunden

Skuresvampen er et  rengøringsfirma bosiddende i Herning. Vi er et friskt team med mange års erfaring inden for branchen. Vi yder effektiv rengøring af højeste kvalitet og samler på tilfredse kunder

Vi kan også hjælpe dig

Vores services strækker sig lige fra private hjem til større erhvervskunder. Der er således ikke nogen opgave, der er for stor eller for lille til os. 

Skulle du stå med en opgave, der ikke er beskrevet her på siden, skal du endelig ikke holde dig tilbage med at kontakte os. Du kan altid indhente et uforpligtende tilbud, som vi tilpasser til netop dine behov. 

Vi varetager både enkeltopgaver og  har du behov for en fast aftale om regelmæssig rengøring, hjælper vi gerne med det.

Fokus på tillid og transparens

I et rengøringsfirma som Skuresvampen ved vi, at det kræver tillid at lukke os ind i dit hjem eller i din virksomhed. Vi er stolte af vores arbejde og går derfor meget op i at levere et professionelt stykke arbejde og overholde indgåede aftaler til punkt og prikke. 

For os handler vores arbejde om, at du kan slappe af og gøre det, som du synes er sjovt. Vi går ikke, før vi kan gøre det med god og ren samvittighed, og vi bestræber os altid på at have en god og åben dialog med vores kunder.

Vi sørger for godkendte kvalitetsprodukter

Vi medbringer alt vi skal bruge til vores opgaver, så du skal ikke tænke på indkøb af rengøringsmidler, gulvmoppe mv. vi bruger altid godkendte kvalitetsprodukter med frisk duft, når vi gør rent. 

Alle vores opgaver er særligt tilpasset vores kunder, så du ikke betaler for mere, end det du har brug for.