Fjernelse af grafitti

Ønsker du at få fjernet grafitti?

Hos Skuresvampen hjælper vi mange med fjernelse af grafitti. Lad os give et bud på, hvad vi kan hjælpe med - helt uforpligtende.

Bliv kontaktet og høre mere om vores metode til at fjerne grafitti ⤵

Tommy, indehaver ↘

Lad mig ringe dig op ⤵

Mange års erfaring

Ingen binding

Tilfredshedsgaranti

Fjernelse af grafitti

Graffiti er overalt, og det har eksisteret lige så længe som mennesket har levet på jorden. Nogle ville mene graffiti er kunst, mens andre mener at det er hærværk. Men heldigvis er graffiti den type af ”hærværk”, som kan fjernes, uden at skulle bruge dyre domme på at kassere eller ødelægge noget.

Dog skal man lige tænke sig om en enkelt gang ekstra, hvis man bruger en højtryksrenser. For oftest skader man mere end det gavner – og man ender dermed med det resultat, at man måske har fjernet noget af graffitien – men til gengæld står man tilbage med en mulig ødelagt overflade. Og dette kan blive dyrt at fikse.

Hos Skuresvampen bruger vi professionelt udstyr, som sikkert og skånsomt fjerner graffitien, og efterlader overfladen i meget bedre stand.

Bliv klogere på vores rengøring ⤵

  • Graffiti af toge
  • Graffiti af mure
  • Graffiti af tunneller
  • Graffiti af huse
  • Graffiti af plankeværk
  • Graffiti af opgange
  • Graffiti af parkeringskælder

Sikkerhed og miljø

Skuresvampen har konstant fokus på kvaliteten, og bruger derfor miljøvenlige rengøringsmidler til at fjerne graffiti. For at skåne miljøet og de steder der er blevet udsat for graffiti, anvender vi professionelt udstyr og rengøringsmidler uden farvestoffer eller parfume.

Hvis noget træ er blevet udsat for graffiti, anbefaler vi at man maler over. Eksempelvis hvis man har været så uheldig at få malet graffiti på ens plankeværk, vil man vælge at male plankeværket over, for at undgå at beskadige træet indenunder.
Garanti

Sig farvel til grafitti

Vi lægger inde med det rigtige udstyr og forstår, hvordan man håndterer de rigtigt midler til at fjerne grafitti, så den malede overflade fremstår pæn efter behandling.

Fjernelse af graffiti kan godt larme og sprøjte en smule, og derfor skal sikkerheden selvfølgelig være i orden.

Som sikkerhed har vi altid en taske med sikkerhedsudstyr, såsom maske, høreværn, sikkerhedsbriller, reflekstøj og handsker.