Byggepladsrengøring

Mangler I en ren arbejdsplads?

Hos Skuresvampen hjælper vi med rengøring af byggepladser for et bedre arbejdsmiljø. Lad os give et bud på, hvad vi kan hjælpe med - helt uforpligtende.

Bliv kontaktet og høre mere om vores rengøring af byggepladser ⤵

Tommy, indehaver ↘

Lad mig ringe dig op ⤵

Mange års erfaring

Ingen binding

Tilfredshedsgaranti

Byggepladsrengøring

Byggeplads... et negativt ord vil nogen mene... uoverskuelige mængder af byggeaffald, snavs og støv over det hele. Det er den typiske beskrivelse de fleste vil komme med, når de skal beskrive en byggeplads. Men hvad nu hvis alt dette ikke var der?

Førstehåndsindtrykket er det vigtigste, for den eventuelt kommende kunde. Og en ren byggeplads er den ideelle arbejdsplads for byggepladsens håndværkere. Skuresvampen tilbyder rengøring af byggepladsen både under og til slut af byggeprojektet, for at sikre at hele processen går som smurt.

Vi sørger for ⤵

  • Oprydning af byggeaffald
  • Fjerner afdækning
  • Støvsugning af alle flader
  • Aftørring af vandrette flader
  • Rengøring af gulv
  • Rengøring af væge
  • Pudser vinduer

Hurtig respons

Vi er stolte af at kunne rykke ud til enhver tid, og fuldføre en byggepladsrengøring af højeste kvalitet og effektivitet. Skuresvampen består af et stærkt team af kompetente servicefolk, hvor den gode service er i højsædet for at kunne levere vores 100 % tilfredshedsgaranti.

Vi ved hvor vigtigt det er at have ordentlige arbejdsforhold, og ved hvor meget det betyder at have en ryddelig arbejdsplads. Derfor mener vi at rengøring bør være topprioritet i et byggeprojekt, og derfor skal man også kunne komme til byggepladsrengøringen, når man har brug for den.
Garanti

Ren arbejdsplads

Byggepladsrengøring kan også være en kæmpe boost i effektiviteten af håndværkernes arbejde, som ellers ville skulle indstille arbejdet og rydde op og gøre rent, før de kan komme videre med byggeriet.

Alle dele af et byggeprojekt afhænger ofte af en tidsplan. Og her kan oprydning og rengøring være den store tidssluger, som tager fokus væk fra hvad der er vigtigst – byggeriet. Rengøring af byggepladsen kan være en akut nødvendighed, og derfor tilbyder vi hurtig udrykning af rengøring, så arbejdet ikke går i stå på grund af oprydning eller rengøring.

Ren samvittighed

Det er ikke alle der kan se bort fra byggerod og snavs, når man kigger på byggeprojekter. Et rent udgangspunkt gør den helt store forskel, for at kunne se mulighederne for byggepladsen.

Servicevirksomheden bag Skuresvampen har mere end 25 års erfaring med kvalitetsbevidst og effektiv rengøring, der sikrer at byggepladsen er imødekommende både for byggepladsens håndværkere – men også så man kan fremvise den endelige resultat af byggeprojektet med ren samvittighed.